Lomakylä täynnä toimintaa kaikkina vuodenaikoina!

Gulo Gulon läheisyydessä sijaitseva, ympäri vuoden avoinna oleva RanuaZoo tarjoaa verrattomasti sisältöä omatoimiseen lomanviettoon lomakylän välittömässä läheisyydessä. Saat käydä eläinpuistossa yhdellä lipulla koko majoittumisesi ajan.

Ympäröivien erämaiden kutsuessa otat palvelukseesi Wildlife Safariksen – eläinpuistossa toimivan safarijärjestäjän. Turvallisia ja jännittäviä erämaaretkiä järjestyy kaikkina vuodenaikoina – ja jokaiseen makuun. On lyhyitä pyrähdyksiä lähimaastoon ja vaativia safareita kauas erämaan uumeniin. Tarvittaessa suunnittelemme yhdessä kanssasi täsmälleen toiveitasi vastaavan mittatilaussafarin.

Ranuan vuotuiset tapahtumat tarjoavat omat eksoottiset mausteensa lomacocktailiisi. Niistä saat tietoa osoitteesta www.ranua.fi

Huomioithan myös, että Rovaniemelle on Ranualta vain tunnin ajomatka! Myös KuusamoKemiIso-Syöte ja Oulu ovat päiväretken ulottuvilla. Elämykset eivät Gulo Gulon asukkaalta lopu kesken!

Hämmästy erämaaretkillä arktisen luonnon ääri-ilmiöistä

Ranualla voi kokea arktiset luonnonelämykset täydessä voimassaan: kuukausien mittaisen kesän yöttömine öineen, syysluonnon hämmästyttävän väripurkauksen, kaamoksen ja alkutalven mystiseen pehmeän hämärän ja pimeyden, sydäntalven loimuavan revontulitaivaan, kevättalven lumikenttien häikäisevän valon ja kevään voimallisen murtautumisen uudeksi kesäksi.

Ympäri vuoden intensiivisiin luontoelämyksiin Ranua-matkailijat johdattaa turvallisesti matkailukeskuksessa toimiva asiantuntijaritys, WildLife Safaris. Erämaaretkesi ydinelämykseksi voit valita perinteisen porosafarin, modernin kelkkasafarin tai koiravaljakkoretken terhakkaiden huskyjen kiidättämänä.

Sinulle tarjoutuu retkilläsi myös mahdollisuus hiihtämiseen, lumikenkäilyyn ja kalastamiseen ja tietysti myös ikimuistoiseen yöpymiseen erämaassa.

Tuhansien vieraittemme suulla voimme vakuuttaa, että kovin vähän maailmasta tietää, ellei ole arktista elämänpiiriä ja luontoa kokenut! Moni urbaani vieraamme kokee luonnonäänistä koostuvan hiljaisuuden suorastaan pyhänä kokemuksena.

Teemme kaikkemme, jotta elämyksesi olisi mieleenpainuva ja elämääsi vahvistava.

 

Loading…