Ainutlaatuista sisältöä kokousten pitoon

Lomakylä Gulo Gulon majoitustilat yhdessä Ranuan eläinpuiston uudistuneiden kokoustilojen ja muiden palvelujen kanssa antavat uudella tavalla virikkeellisen ja laadukkaan ympäristön kokouksen pitoon.

Kokousohjelman lomaan voimme järjestää eläinpuistovierailun, erämaaretkiä ja safareita. Eläinpuisto on oma rikas maailmansa, joka tarjoaa uusia elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.

Kokouspaketit

Kahden päivän kokousohjelma

1.päivä
Kokoukset eläinpuiston kokoustilassa, joka on sisustettu eläinaiheiseksi. Kokoustiloissa on hyvin rauhoittava ja inspiroiva ilmapiiri. Kokouspäivä sisältää tulokahvit ja pullan, lounaan, päiväkahvit ja pikkusuolaista. Kokouksen jälkeen tapahtuu kirjautuminen lomakylään ja iltapäivällä opastettu kierros eläinpuistoon ja eläintenruokinta.

Illallinen eläinpuiston kodassa.

Yöpyminen lomakylässä, 4 hlöä per huoneisto.

2. päivä
Aamiaisen ja uloskirjautumisen jälkeen kokous jatkuu eläinpuiston kokoustilassa. Kokouspäivä sisältää lounaan ja päiväkahvit.

Kokouspaketti sisältää myös kokousvälineet, kokouskahvit ja muistiinpanovälineet. Kokousemäntä on myös käytettävissä kokouksen ajan ja hänet tavoittaa aina eläinpuiston lipunmyynnistä.

Hinta 180 €/hlö, 5–60 henkilöä

Kolmen päivän kokousohjelma

1.päivä
Kokoukset eläinpuiston kokoustilassa, joka on sisustettu eläinaiheiseksi ja kokoustiloissa on hyvin rauhoittava ja inspiroiva ilmapiiri. Kokouspäivä sisältää tulokahvit ja pullan, lounaan, päiväkahvit ja pikkusuolaista. Kokouksen jälkeen tapahtuu kirjautuminen lomakylään ja iltapäivällä opastettu kierros eläinpuistoon ja eläintenruokinta. Illallinen eläinpuiston kodassa.

Yöpyminen lomakylässä, 4 hlöä per huoneisto.

2. päivä
Aamiaisen jälkeen kokous jatkuu eläinpuiston kokoustilassa. Kokouspäivä sisältää lounaan ja päiväkahvit. Kokouksen jälkeen asiakkaat siirtyvä lomahuoneistoista safarialoon, jossa vaihdamme päälle safarivarusteet ja saamme ajo-opetuksen, jonka jälkeen 3 tunnin Husky- tai moottorikelkkasafari, johon lähtö tapahtuu safaritalon pihalta. Safariin aikana nautimme maastoillallisen.

Kokouspaketti sisältää myös kokousvälineet, kokouskahvit ja muistiinpanovälineet. Kokousemäntä on myös käytettävissä kokouksen ajan ja hänet tavoittaa aina eläinpuiston lipunmyynnistä. Safariohjelma sisältää oppaan, varusteet, ajo-opetuksen, maastoillallisen sekä vakuutuksen.

3. päivä
Aamiainen ja kotiinlähtö

Hinta 306 €/hlö 5–60 henkilöä

Päiväkokoukset

1. Minikokous, kesto 4 h
Minikokouspaketti on kestoltaan 4 h ja sisältää tulokahvit, suolaisen leivän ja veden. Kokoustekniikka on täydellisyydessään kokousväen käytössä. Myöskin kokousemäntä on aina tavoitettavissa eläinpuiston lipunmyynnistä. Kokoustiloista löytyy muistiinpanovälineet.

Hinta: 18 €/hlö, 5–60 henkilöä.

2. Eläinpuiston päiväkokous
Kokouskabinetti on sisustettu eläinaiheiseksi ja kokoustiloissa on hyvin rauhoittava ja inspiroiva ilmapiiri. Kokouspäivä sisältää tulokahvit ja pullan, lounaan, päiväkahvit ja pikkusuolaista. Kokouspaketti sisältää myös kokousvälineet, kokouskahvit ja muistiinpanovälineet. Kokousemäntä on myös käytettävissä kokouksen ajan ja hänet tavoittaa aina eläinpuiston lipunmyynnistä.

Hinta 38 €/hlö, 5–60 henkilöä

3. Jääkarhukokous, kesto 8 h
Ranuan eläinpuiston yhteydessä oleva kokouskabinetti avaa uuden maailman kokousväelle. Paketti sisältää aamukahvit ja pullan, buffet-lounaan ja iltapäiväkahvit. Päivän päätteeksi eläinpuiston opas kierrättää kokousvieraat eläinpuistossa ja vie kokousvieraat katsomaan jääkarhua silmästä silmään. Tämä ainutlaatuinen kohtaaminen aloitetaan tutustumalla oppaan johdolla turvallisuusohjeisiin. Samaan häkkiin jääkarhun kanssa ei kuitenkaan mennä, vaan tervehditään maailman suurinta petoa turvallisesti kaltereiden takaa, muutaman metrin päästä. Eläinhoitaja kertoo mielenkiintoista tietoa näistä eläinpuiston ja napaseudun valtiaista. Kokoustiloissa on toimiva nykyaikainen kokoustekniikka. Kokousemännän tavoittaa aina eläinpuiston lipunmyynnistä.

Hinta: 56 €/hlö, 5–60 henkilöä.

4. Yöttömän yön kokous, kesto 8 h
Kokouspaketti rakennetaan asiakkaalle siten, että kokousaika painottuu ilta-aikaan. Kokous sisältää tulokahvit, päivällisen, välikahvit ja iltapalan. Kokouksen jälkeen kokousväki pääsee eläinpuistoon yöttömän yön kierrokselle ammattitaitoisen oppaan johdolla.

Puistoon lähdettäessä tunnelma on aivan erilainen kuin päiväsaikaan, eläinpuistossa on vain kokousväki ja ympäröivät villieläimet. Eläimet aktivoituvat ilta- ja yöaikaan ja kokousväki pääsee kokemaan erittäin mielenkiintoisen eläinpuistokierroksen. Kierroksen päätyttyä nautitaan lämpimät juomat eläinpuiston kodassa.

Kesä- ja talviaika antavat omat tunnelmansa yöttömälle yölle. Kesäaikaan saadaan vierailla ihanassa kesäyön valossa ja talviaikaan kokousväki puetaan lämpimästi ennen kierrokselle lähtöä ja jokaiselle annetaan mukaan otsalamput. Otsalamppujen valossa katsellaan eläimiä, ja kuinka hyvin ne näkyvätkään, vaikka ympärillä on täysi pimeys. Tämä luo jännittävän ilmapiirin ja oppaan johdolla päästään myös ruokkimaan eläimiä.

Hinta: 62 €/hlö, 5–60 henkilöä.

Hillatohtorin kokousretki

Hilla

Ranua on tunnettu hillapitäjä, sen pinta-alasta on 60% suota. Ranualla järjestetään kesäisin maankuulut Hillamarkkinat. Hillamestari ja hilla-asiantuntija Jouko Hernetkoski kertoo hillasadon näkymistä. Hillatohtorin opastuksella tutustutaan suohon. Retken aikana saat tietopaketin hillakasvin kasvusta ja kasvupaikoista. Opit mistä löytyvät oikean tyyppiset hillasuot, mitkä tekijät vaikuttavat tulevaan hillasatoon ja kuinka löytyvät parhaat hillapaikat.

Hinta: 65 €/hlö (4–40 hlö), sisältää opastuksen, vakuutukset, kahvittelun, diplomin ja hillasangon.

Lisäpalvelut: Loimulohiruokailu 25 €/hlö, mönkijäsafari hillapaikoille 65 €/hlö. Vuokrattavana maastovarusteita.

Ohjelman kesto n. 3 tuntia

Kurssilaiset saavat diplomin ja aidon ranualaisen hillasangon.