Tervetuloa lomakylä Gulo Guloon!

Nyt nautit entistä enemmän Ranuan eläinpuiston ja Ranuan palveluista majoittumalla uuteen lomakylään. Gulo Gulo sijaitsee aivan eläinpuiston ja sen muiden palvelujen läheisyydessä.

 

 

Gulo Gulo on ahman, Suomessa luonnonvaraisena varsin harvinaisen näätäeläimen, latinankielinen nimi. Arktiset eläimet ovat osa loma-asuntojen ilmettä. Huoneistot on nimetty arktisten eläinlajien mukaan. Lomanviettäjät ottavat vastaan lumenvalkoiset eläinhahmot: jääkarhu, ilves, ahma, susi, näätä, poro, villisika, myskihärkä ja saukko. Myös majavalle, karhulle, huuhkajalle, naalille, korpille ja hirvelle on nimetty lomakylään nimikkohuoneisto.

Uuden lomakylän viidessätoissa paritalossa on 30 nykyaikaisin mukavuuksin varustettua lomahuoneistoa, yhteensä 180 vuodepaikkaa. Huoneistoista kaksikymmentäkahdeksan on Superior lomahuoneistoja, joiden asuinala on 65 m2 ja kaksi Deluxe lomahuoneistoa, joiden asuinala on 76 m2. Osaan huoneistoistamme ovat myös lemmikkieläimet tervetulleita. Lemmikeistä perimme lisämaksun.

Eläinpuiston tapaan myös Gulo Gulo on avoinna ympäri vuoden. Matkailukeskusta täydentävät ravintola, kokoustilat, myymälät, kotieläinpuisto, lasten leikkipuisto, talvella lumesta lapsille tehdyt lumi- ja jäärakenteet sekä joukko muita palveluita. Niin lapsille kuin aikuisillekin palvelukokonaisuus on ikimuistoinen elämys.

RanuaZoon elämä – kuin satua ja kuitenkin täyttä totta

Myös eläinpuisto on uudenlainen kokemus kaikkina vuodenaikoina. Villieläimet elävät täällä onnellista perhe-elämää poikkeuksellisen avarissa tiloissa ja aidon luonnon keskellä. Myös eläinkunnan elämänrytmin vaiheet – rakastuminen, kodinrakentaminen ja pienokaisten syntymä ja kasvatus – määräytyvät luonnonkierron mukaan. Kaiken tuon tarkkailuun Ranuan eläinpuistossa on loistava mahdollisuus. Voit käydä yhdellä lipulla eläinpuistossa koko majoittumisesi ajan.

Gulo Gulo –loma-asuntojen varustustaso

Monipuolisesti varustetut huoneistot soveltuvat erinomaisesti omatoimiseen asumiseen vaikka esim. ravintolapalvelut ovatkin hyvin lähellä. Klikkaa pohjapiirustukset suuremmaksi.

ALAKERTA: tupakeittiö, tv, radio, langaton internet, hella, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, kahvi- ja vedenkeitin sekä astiat • Makuuhuoneessa kaksi 105 cm levyistä vuodetta, liinavaatteet ja pyyhkeet • Sauna, suihku ja wc, vaatteiden kuivauskaappi

YLÄKERTA: makuuhuone, jossa kaksi 105 cm levyistä vuodetta, liinavaatteet ja pyyhkeet • parvi, jossa kaksi 80 cm levyistä lisävuodetta, liinavaatteet ja pyyhkeet • suihku ja wc.

Kuljetukset suoraan Rovaniemen lentoasemalta Lomakylä Gulo Guloon!

Kun tilaat kuljetuksen Gulo Gulosta ennen saapumista, sinut haetaan Rovaniemen lentoasemalta Ranualle Lomakylä Gulo Guloon.

Tilaa kuljetus täältä!